Opći uvjeti putovanja
Savjeti prije putovanja
Putno osiguranje - uvjeti
KRSTARENJA JADRANOM 2024.
JADRAN 2024
EUROPSKO PRVENSTVO U NOGOMETU 2024
Europska putovanja
Daleka putovanja
Afrika
Karibi i Južna Amerika
Azija
Srednja Azija
USA i Kanada
Australija, Novi Zeland i Pacifik
Zemlje Orienta
Krstarenje morima
Luksuzna krstarenja morima
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Krstarenja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sigurnost online plaćanja
Pošalji upit








 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
BANGKOK - PROGRAM 1 - NOVA GODINA
Opis i cijene  

Ova stranica više nije aktivna, koristite izbornik za odabir aktualnih programa!

AA

Objavljeno: 09.08.2019./Ažurirano: 17.10.2019.

 
Termin putovanja:
29.12.2019. - 07.01.2020.

1. dan / ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let. Polijetanje zrakoplova za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways) u 16:05 sati. Dolazak u Dohu u 23:35 sati po lokalnom vremenu.

2. dan / DOHA - BANGKOK
Nastavak leta iz Dohe prema Bangkoku na liniji QR836 (Qatar Airways) u 02:40 sati. Noćni let. Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 13:15 sati po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih i viznih formalnosti. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chaophraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan / BANGKOK
Nakon doručka odlazak na poludnevni razgled hramova i Velike kraljevske palače s poznatim hramom smaragdnog Bude. Posjetit ćemo najveći i najstariji hram u Bangkoku znan kao i hram ležećeg Bude – Wat Pho, te hram Wat Trimitr gdje se nalazi zlatni Buda (5 i pol tona čistog zlata). Ručak u lokalnom restoranu. Kraće slobodno vrijeme te povratak prema hotelu. Slobodno vrijeme, te priprema za doček. U večernjim satima individualni odlazak na proslavu Nove godine! Predlažemo doček na ulicama Bangkoga uz glazbu i vatromet!

4. dan / BANGKOK SRETNA NOVA GODINA!
Slobodan dan za istraživanje Bangkoka ili predlažemo nakon doručka fakultativni izlet: odlazak ujutro prema najpoznatijoj plutajućoj tržnici Damnoen Saduak. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeli kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto s plutajuće tržnice. Povratak u hotel u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan / BANGKOK – AYUTTHAYA – LOPBURI - PHITSANULOKE
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak vožnje prema sjeveru do Ayutthayae, danas pod zaštitom UNESCO-a, a nekadašnja prijestolnica tajlandskih kraljeva. Posjet velikom povijesnom parku te šetnja ruševinama nekoć najvećeg i glavnog grada. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema Lopburiju, te slijedi odlazak u Kala hram, hinduističko svetište smješteno u čuvanoj kući u kojoj se nalaze statue Bude u raznim položajima. Jedna od turističkih atrakcija prilikom posjeta San Phra Kan-u, su pitomi majmuni koji tamo obitavaju. Zaustavljanje kod Phra Prang San Yod - hrama s tri tornja iz 13. stoljeća koji predstavljaju tri vrhovna božanstva hinduizma: Shivu, Vishnu i Brahmu. Odlazak prema gradu Phitsanuloke na obalama rijeke Nan. Smještaj u hotel. Noćenje.

6. dan / PHITSANULOKE – SUKHOTHAI - LAMPANG
Nakon doručka i odjave iz hotela, nastavak putovanja. Slijedi obilazak hrama Wat Mahatat poznat kao „Wat Yai – Veliki hram“, gdje se nalazi jedan od najljepših kipova Bude u Tajlandu. Nastavak vožnje do susjednog grada Sukhothai (u prijevodu njegovo ime znači „zora sreće“), posjet povijesnog parka pod zaštitom UNESCO-a, prve tajlandske prijestolnice i kolijevke tajlandske kulture gdje hramovi i ruševine svjedoče o njenom drevnom sjaju (Wat Mahatat i Wat Si Chum). Nakon jutarnjeg povijesnog razgleda hramova, pauza za ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema Lampangu. Dolazak u Lampang, glavni grad istoimene provincije, u kome je i dalje jedno od prijevoznih sredstava kočija. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

7. dan / LAMPANG – PHAYAO – ZLATNI TROKUT
Doručak i odjava iz hotela. Nastavak puta prema provinciji Payao gdje ćemo se zaustaviti pored najvećeg prirodnog jezera na sjeveru Tajlanda, Kwan Payao. Kraća šetnja uz jezero. Slijedi vožnja sjevernim dijelom Tajlanda koji inače slovi za najljepšu regiju Tajlanda, u smjeru prema Chiang Raiju. Pauza za ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja, te zaustavljanje kod drevnog mjesta Chiang Saen smještenog na obali rijeke Mekong, gdje ćemo posjetiti Zlatni trokut, mjesto gdje se na rijeci dodiruju tri zemlje – Laos, Myanmar i Tajland, te zabilježiti trenutke s pauzom za fotografiranje prizora. Fakultativno posjet muzeju Opium House. Smještaj u hotel. Noćenje.

8. dan / ZLATNI TROKUT – CHIANG RAI - CHIANG MAI
Doručak i odjava iz hotela. Slijedi kraća vožnja brodom rijekom Mekong prema granici Laos-Burma, tijekom koje ćemo vjerojatno, ako nam vrijeme dopusti, iz daljine vidjeti mnoge hramove tog područja. Slijedi nastavak putovanja prema Chiang Raiu, odnosno selima gdje ćemo upoznati brdska plemena Akha i Yao, prepoznatljivi po svojoj osebujnoj odjeći. Na putu prema Chiang Maiju posjetiti ćemo jedan suvremeni hram, Wat Rong Kun „Bijeli hram“, djelo poznatog tajlandskog umjetnika – Chalermchai Kositpipata. Smještaj u hotel. Slobodna večer za vlastite sadržaje. Predlažemo posjetu poznatoj ulici Thapae, ulica koja je otvorena svake nedjelje gdje možete kupiti mnoge lokalne suvenire te lokalne rukotvorine. Noćenje u hotelu.

9. dan / CHIANG RAI – CHIANG MAI – BANGKOK - DOHA
Doručak i odjava iz hotela. Posjeta hrama Wat Phra Tat Doi Suthep smještenog u planinama na nadmorskoj visini od 1.056 m do kojeg vodi tristotinjak stepenica po kojima ćemo se zaputiti. Postoji mogućnost korištenja žičare koja vodi do vrha (uz doplatu). Nakon razgleda, povratak do grada do lokalnog restorana gdje ćemo imati ručak. Nakon ručka slijedi transfer prema zračnoj luci Chiang Mai. Prijava na let prema Bangkoku. Predviđeno slijetanje u Bangkok u 16:35 h. Preuzimanje prtljage, te slijedi prijava na let QR833 iz Bangkoka prema Dohi. Predviđeno polijetanje zrakoplova u 19:35 h, te slijetanje u Dohu u 23:25 h.

10. dan / DOHA – ZAGREB
Nastavak leta iz Dohe prema Zagrebu na liniji QR215 (Qatar Airways) u 02:00 sati. Noćni let. Predviđeni dolazak u zračnu luku Zagreb u 06:15 sati po lokalnom vremenu.




CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 14.650 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.800 kn



Doplate:
  • viza za Tajland: 35 EUR
  • posredovanje vize: 100 kn
  • napojnice za lokalne vodiče i vozače: cca 10% ukupnog iznosa usluge
Fakultativni izleti:
(min. 15 prijavljenih putnika )
  • Damnoen Saduak: 340 kn
Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok – Doha – Zagreb
  • zrakoplovne pristojbe (uključene u cijenu)
  • unutarnji let Chiang Mai -  Bangkok
  • 7 noćenja s doručkom u hotelima 4*:
    • 3 noćenja u Bangkoku
    • 1 noćenje u Phitsanuloku
    • 1 noćenje u Lampangu
    • 1   noćenje unutar Zlatnog trokuta1 noćenje u Chiang Mai)
  • krstarenje po rijeci Chaophraya s uključenom večerom
  • poludnevni  razgled Bangkoka s uključenim ručkom u lokalnom restoranu
  • tura po sjevernom Tajlandu prema programu s uključenih 5  obroka tijekom puta (ručak)
  • prijevoz prema programu putovanja
  • lokalnog vodiča
  • voditelja putovanja
  • prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka u Bangkoku
Cijena aranžmana ne uključuje:
  • dodatne usluge, obroke
  • fakultativne izlete
  • napojnice lokalnim vodičima
  • vizu za Tajland
  • uslugu ishođenja vize
  • osobne troškove
  • policu putnog osiguranja
  • osiguranje od otkaza putovanja
Napomene:
  • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
  • Viza: potrebno je dostaviti slijedeće: 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu - 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti ispunjen formular - čitko, putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda.
  • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
  • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
  • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
  • Kategorizacija smještaja odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.
  • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
  • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
  • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
  • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
  • SAVJETE PRIJE PUTOVANJA POGLEDAJTE OVDJE.
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 15


 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 






PREPORUČAMO
 


KRALJEVSKI MADRID
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 02.08., 08.10., 22.10.
GARANTIRANI POLAZAK!!

NORMANDIJA I BRETANJA 
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 22.06.


NORVEŠKI FJORDOVI 
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 6 dana
Polasci 2024.: 25.06., 31.07., 10.08., 26.08. 


SICILIJA - PROGRAM 1
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 29.05.
GARANTIRANI POLAZAK!!


STOCKHOLM CITY BREAK
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Polasci 2024.: 28.06., 02.08., 16.08., 23.08., 04.10.

ŠVICARSKA ČAROLIJA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 28.05., 19.06., 01.08., 15.08., 28.08., 03.10.

DOHA - INDIVIDUALNO
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 noćenja
Polasci do 31.03.2025.


MAURICIJUS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci do 31.03.2025.

SEJŠELI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci do 31.03.2025.

MALDIVI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci do 31.03.2025.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

MEKSIKO – CANCUN / PUERTO MORELOS / PLAYA DEL CARMEN
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

ARUBA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

BARBADOS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

JAMAJKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 01.01.2024.

KOSTARIKA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.