Opći uvjeti putovanja
Putno osiguranje - online
Ljeto 2018
Odmor u Hrvatskoj
- online rezervacije
Ljeto na Mediteranu 2018. - online katalozi
Krstarenja Jadranom 2018
Škole stranih jezika
Europska putovanja
Daleka putovanja
Karibi i Južna Amerika
Afrika
Azija
USA i Kanada
Australija, Novi Zeland i Pacifik
Zemlje Orienta
Krstarenje morima
Krstarenje rijekama
Luksuzna krstarenja morima
Luksuzna krstarenja rijekama
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Putovanja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sport
AVIO KARTE - AKCIJE
Pošalji upit 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
NEPAL I INDIJA - PROGRAM 1 (2018.)
Opis i cijene  

Ova stranica više nije aktivna, koristite izbornik za odabir aktualnih programa!

AA
 

Objavljeno: 17.10.2017.

Termin putovanja:
07.01. - 17.01.2018. RASPRODANO!!!

1. dan: ZAGREB
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon podjele putne dokumentacije, slijedi prijava na let za Istanbul na liniji TK1056 (Turkish Airlines). Polijetanje zrakoplova u 20:00 sati.

2. dan: ISTANBUL – KATHMANDU
Dolazak u Istanbul u 00:10 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Kathmandu u 01:45 sati na liniji TK726. Noćni let s obrocima za vrijeme leta. Dolazak u Kathmandu predviđen je u 11:25 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Smještaj i odmor. U poslijepodnevnim satima odlazak autobusom prema hramu Pashupatinathu smještenom oko 8 km od grada na rijeci Bagmati, jednom od najsvetijih hinduističkih hramova u koji je dozvoljen ulaz samo hindusima. Na gatovima rijeke se inače obavljaju obredi kremiranja ljudi. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

3. dan: KATHMANDU
Nakon doručka, odlazak prema jednoj od najvećih stupa na svijetu Boudhnath sagrađenoj prije otprilike 2.500 godina i vrlo značajnom mjestu za budističke hodočasnike poglavito one s Tibeta. Zatim slijedi posjet jednom od najvažnijih budističkih svetišta i poznatom mjestu hodočasnika u Nepalu - Swayambhunathu, koji se nalazi na brežuljku, 3 km od glavnog grada, te dominira dolinom Kathmandua koja je proglašena UNESCO svjetskom baštinom. Posjet glavnom gradskom trgu Durbar. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

4. dan: KATHMANDU – DELHI
Nakon doručka odlazak prema Bhaktapuru, gradu poznatom po svojoj kulturi, hramovima i umjetninama. Zatim slijedi razgled obližnjeg grada Patan smještenog na južnoj obali rijeke Bagmati i udaljenog oko 5 km od Kathmandua. Grad je poznat i kao grad umjetnika, a glavno obilježje su mu mnogobrojni hinduistički i budistički hramovi. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

5. dan: KATHMANDU – DELHI – AGRA
Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak u zračnu luku. Polijetanje zrakoplova prema Delhiju. Po slijetanju, odlazak prema Agri. Prijava u hotel i smještaj. Večera i noćenje.

6. dan: AGRA – FATEHPUR SIKRI – RANTHAMBORE
Nakon doručka, odlazak u razgled Agre. Posjet monumentalnom Taj Mahalu, remek djelu i spomeniku ljubavi kojeg je dao sagraditi kralj Shah Jehan u čast svojoj ljubljenoj kraljici. Gradnja je započela u 17. stoljeću i trebalo je 18 godina da se dovrši uz danonoćni rad od preko 20.000 radnika. 1983. godine je Taj Mahal je uvršten na UNESCO-ov spomenik Svjetske baštine opisan kao dragulj islamske umjetnosti u Indiji i jedan od univerzalno priznatih remek - djela svjetskog nasljeđa. Odlazak prema utvrdi u Agri koju je sagradio kralj Akbar i koja danas dominira središtem Agre, a ujedno predstavlja i grad u gradu. Na putu stajanje u radionicu mramora. Zatim slijedi odlazak prema Ranthamboreu sa stajanjem po putu u crveni grad Fatehpur Sikri, negdašnjoj mogulskoj prijestolnici.  Povratak u hotel. Večera i noćenje.

7. dan: NACIONALNI PARK RANTHAMBORE – JAIPUR
Odlazak u nezaboravan rani jutarnji safari. Povratak u hotel na doručak. Odjava iz hotela i odlazak prema Jaipuru. Po dolasku prijava u hotel. Večera i noćenje.

8. dan: JAIPUR
Doručak. Nakon doručka slijedi odlazak do utvrde Amber do koje se dolazi slonovima a odlazak je organiziran džipovima. Amber je klasična radžastanska palača čija se ljepota skriva unutar njenih zidova sa naslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcalima. Obilazak Hawa Mahal (izvana) ili kako je još nazivaju palača vjetrova. U poslijepodnevnim satima slijedi razgled Maharadžinog Gradskog dvorca, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej. Razgled završava posjetom Jantar Mantar, najvećoj kameno - mramornoj zvjezdarnici na svijetu te obilaskom bazara. Povratak u hotel. Večera i noćenje u hotelu.

9. dan: JAIPUR – DELHI
Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak prema Delhiju. Po dolasku slijedi razgled Starog Delhija, magičnog, tajanstvenog i  kaotičnog grada od 25 mil. stanovnika. Odlazak Raj Ghatu, memorijalu ocu nacije, Mahatmi Gandhiju te odlazak do najveće džamije u Indiji – Jama Masjid. Šetnja kroz bazar Chandani Chowk, najprometniju trgovačku središnjicu grada. Posjet Mauzoleju cara Humayun, prekrasnoj građevini od crvenog pješčenjaka i bijelog mramora koji je preteča Mughal stila. Odlazak u hotel i prijava. Večera i noćenje.

10. dan: DELHI
Nakon doručka, odlazak u razgled Novog Delhija. Posjet kompleksu Qutub Minar u sklopu kojeg se nalazi 72 m visok toranj pobjede iz 12. st. te poznati željezni stup sačuvan još iz 4. st. Posjet hramu Lotus, fascinantnom hramu u obliku istoimenog cvijeta. Jedan je od najistaknutijih atrakcija i najvažnijih vjerskih lokaliteta u gradu. Vožnja pored India Gate-a, spomenika žrtvama 1. svjetskog rata, zatim predsjedničke rezidencije, zgrade Parlamenta i Sekretarijata – građevina koje su zanimljiv spoj viktorijanske arhitekture i arhitekture 20. stoljeća. Na kraju dana odlazak do svetog hrama Bangla Sahib, jednog od najvažnijih hodočasničkih lokacija u Delhiju. Večera i noćenje.

11. dan: DELHI – ISTANBUL – ZAGREB
Transfer do zračne luke i prijava na let TK717 te polijetanje zrakoplova u 06:55 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 11:25 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta prema Zagrebu u 19:00 sati na liniji TK1055 i predviđen dolazak u Zagreb je u 19:05 sati po lokalnom vremenu.
 


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 11.790 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.190 kn
 
Doplate:
 • zrakoplovne pristojbe: 2.190 kn
 • viza za Nepal (plaćanje na licu mjesta): ca. 25 USD
 • viza za Indiju: 370 kn
 • napojnice: ca. 40 USD
 • zrakoplovne pristojbe na unutarnjem letu: ca. 25 USD
Cijena aranžmana uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom na ekonomskoj klasi na liniji Zagreb – Istanbul – Kathmandu i New Delhi – Istanbul - Zagreb
 • unutarnji let Kathmandu – New Delhi
 • smještaj u hotelima 3/4* na osnovi 9 noćenja
 • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu
 • pratnju lokalnog vodiča
 • pratitelja na putovanju
 • trošak organizacije
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • zrakoplovne pristojbe
 • vizu za Indiju
 • vizu za Nepal
 • lokalnu pristojbu u zračnoj luci
 • napojnice
 • troškove osobnih narudžbi
 • policu putnog osiguranja
Napomene:
 • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
 • VIZE: 
 • Indija:  Viza potrebna. Aplicira se online. Dokumenti potrebni za ishođenje vize: ispunjen formular, kopija prve stranice putovnice u digitalnom obliku (pdf-format, min. 10 KB, max. 300 KB; putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od početka putovanja), fotografija za dokumente u digitalnom obliku (jpeg-format, jednake visine i širine, svijetla pozadina, veličine min. 100 KB, max. 1 MB; ). Ako agencija posreduje pri dobivanju vize, cijena vize i usluge je 470 kn.
 • Nepal: Viza se dobiva po slijetanju u zračnu luku Kathmandu. Cijena vize iznosi 25 USD i potrebno je imati valjanu putovnicu te 2 fotografije u boji.
 • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
 • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova, ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
 • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
 • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 10
 

 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 
Follow jammark_zagreb on Twitter  


PREPORUČUJEMO

BORDEAUX - NOVO!
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Datum: 05.10.2018.


BERLIN - PROGRAM 2
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Datum: 24.06.; 12.08.;
07.10.2018.


ST. PETERSBURG 
PROGRAM 2

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 12.08.; 07.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

KOPENHAGEN I OSLO
PROGRAM 2

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Datum: 31.05.; 05.07.; 09.08.
16.08.; 20.09.; 04.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

NORVEŠKI FJORDOVI
PROGRAM 1

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 22.07.; 12.08.;
19.08.; 09.09.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

OSLO - PROGRAM 1
Polazak iz Zagreba, Splita,
Zadra, Dubrovnika ili Pule
Trajanje: 6 dana
Datum: 19.06.; 31.07.; 28.08.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

STOCKHOLM I HELSINKI
PROGRAM 1

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 31.05.; 21.06.; 26.07.;
23.08.; 04.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!
RASPRODANO!!!


STOCKHOLM CITY BREAK
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 30.06.; 04.08.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!
RASPRODANO!!!


IRSKA - 40 NIJANSI ZELENE
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 8 dana
Datum: 21.06.; 05.08.;
07.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!


ŠKOTSKA TURA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 dana
Datum: 26.07.; 22.08.
23.09.; 07.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!


MAURICIJUS-BEACH STAY
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja; 10 noćenja
Datum: svakodnevni polasci
do 31.10.2018.

MSC ARMONIA - USA + KUBA
Mjesto polaska: Miami/USA
Trajanje: 8 dana
Polazak: 11.03.2019.
SAD - Belize - Meksiko - Kuba
Cijena krstarenja po osobi
već od: 2.504 kn


MSC ARMONIA - USA + KUBA
Mjesto polaska: Miami/USA
Trajanje: 8 dana
Polazak 2019:
od travnja do listopada
SAD - Honduras - Meksiko - Kuba
Cijena krstarenja po osobi
već od: 2.272 kn