Opći uvjeti putovanja
Savjeti prije putovanja
Putno osiguranje - uvjeti
KRSTARENJA JADRANOM 2024.
JADRAN 2024
EUROPSKO PRVENSTVO U NOGOMETU 2024
Europska putovanja
Daleka putovanja
Zemlje Orienta
Orient
Krstarenje morima
Luksuzna krstarenja morima
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Krstarenja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sigurnost online plaćanja
Pošalji upit








 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
DUBAI - NOVA GODINA - PROGRAM 2
Opis i cijene  

Ova stranica više nije aktivna, koristite izbornik za odabir aktualnih programa!

PAL


Objavljeno: 27.05.2019./Ažurirano: 23.12.2019.

POSEBNA PONUDA!

Termin putovanja:
29.12.2019. - 03.01.2020. RASPRODANO!!!


1. dan, 29.12.2019.: ZAGREB - DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dubai u 14.30 sati na izravnoj liniji EK2013 (Fly Dubai) s obrokom tijekom leta. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.00 sati po lokalnom vremenu. Po obavljanju graničnih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te organizirani transfer do hotela Metropolitan Dubai 4*. Smještaj i noćenje.

2. dan, 30.12.2019.: DUBAI - (fakultativni izlet BURJ KHALIFA i KRSTARENJE S VEČEROM U DUBAI MARINI)
Nakon doručka odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Posjet muzeju Dubaija, koji predstavlja pravo putovanje u povijest. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Uz doplatu, moguć odlazak na vidikovac Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Navečer preporučujemo (uz doplatu) odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ u Dubai Marini uz večeru (transfer uključen). Noćenje.

3. dan, 31.12.2019.: DUBAI - (fakultativno NOVOGODIŠNJA VEČERA U HOTELU METROPOLITAN)
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na zabavu u vodenom parku Wild Wadi (pored hotela Burj Al Arab), plivanje s dupinima i cjelodnevnu zabavu u Aquaventure park u sklopu hotela Atlantis, ručak ili čaj u luksuznom hotelu Burj Al Arab, ili pak odlazak na Jumeirah Beach Walk, mondeno šetalište s brojnim kafićima, restoranima i dućanima te odmor na prekrasnoj pješčanoj plaži. Za ljubitelje shoppinga preporučujemo odlazak u jedan od najvećih shopping centara na svijetu, Dubai Mall, koji se nalazi u podnožju Burj Khalife; od 18 sati svaku večer možete promatrati "igru vode i svjetla" tijekom koje fontane izbacuju vodu i do 150 m u visinu. U večernjim satima predlažemo (uz doplatu) odlazak na svečanu novogodišnju večeru u hotelu Metropolitan gdje ćete nakon večere imati priliku s velike terase na krovu hotela uživati u fantastičnom vatrometu s različitih lokacija u gradu uz novogodišnji šampanjac. Noćenje.

4. dan, 1.1.2020.: DUBAI (fakultativni izlet PUSTINJSKI JEEP SAFARI S VEČEROM) - DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo odlazak na nezaboravan snježni doživljaj usred Dubaija. Ski Dubai, prvi zatvoreni skijaški centar na Bliskom Istoku, nalazi se u sklopu shopping centra Mall of the Emirates. Predlažemo također i posjet novootvorenim atrakcijama poput Dubai Legolanda ili tematsko-zabavni park IMG Worlds of Adventure s 5 tematskih cjelina uključujući i Cartoon Network te Marvel zone. Ili pak za ljubitelje cvijeća i zelenila, odlazak u Dubai Miracle Garden. U poslijepodnevnim satima predlažemo (uz doplatu) odlazak na fakultativni izlet pustinjski safari. Adrenalinska vožnja luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjet beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u aromatskoj vodenoj luli. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u orijentalnom ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan, 2.1.2020.: DUBAI - (fakultativni izlet ABU DHABI) - DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (uz doplatu) odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Grad odlikuje mnoštvo modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Vožnja kroz Saadiyat Island, otok koji će za nekoliko godina postati svjetsko središte kulture i umjetnosti s najvećom koncentracijom muzeja u ovome dijelu svijeta. Kraće zaustavljanje pored „Ferrari Worlda“, najvećeg zatvorenog tematskog parka na svijetu, a zaustavit ćemo se i kod novog muzeja Louvre Abu Dhabi. Muzej sagrađen na otoku Saadiyat, čini 55 bijelih zgrada, podignutih nad morem i  nadsvođenih kupolom od 180 metara promjera, koju čini 7.850 metalnih zvijezda, a kroz njih prodiru sunčeve zrake koje autor, arhitekt Jean Nouvel naziva 'svjetlosnom kišom'. Pri realizaciji nadahnuo se arapskim nasadima palmi i tržnicama, jer su četverokutne zgrade međusobno povezane kao souk (arapska tržnica). Nastavljamo prema samom centru grada i obilazak tzv. Heritage Village, gdje ćete moći saznati više o povijesti i lokalnim običajima ovog područja. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i kupovine. Zatim odlazak u razgled Džamije Šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija u svijetu, remek djela neoislamske arhitekture. Džamija je sagrađena kao uspomena na osnivača UAE-a i bivšeg predsjednika šeika Zayeda bin Sultan Al Nahyana. Na njoj je radilo više od 3.000 radnika, a završena je za 13 godina. Može primiti oko 40.000 vjernika, od čega 7.000 u unutrašnjosti. Po završetku obilaska džamije krećemo natrag prema Dubaiu u koji stižemo u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

6. dan, 3.1.2020.: DUBAI – ZAGREB
Nakon doručka odjava iz hotela i transfer do zračne luke Dubai. Po dolasku slijedi prijava na izravan let za Zagreb u 10.00 sati na liniji EK2012 (Fly Dubai) s obrokom tijekom leta. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13.15 sati po lokalnom vremenu.





CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 8.980 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.680 kn



Doplate:
  • turistička pristojba "Turizam Dirham": 15 AED (cca 30 kn) po sobi i noćenju
  • napojnice za lokalnog vodiča i vozača: cca 15 EUR
Fakultativni izleti:
  • Novogodišnja gala večera u Hotelu Metropolitan: 1.200 kn
  • Cjelodnevni izlet u Abu Dhabi: 340 kn
  • Izlet Pustinjski Jeep safari i večera u beduinskom kampu uz show program: 470 kn
  • Krstarenje s večerom u Dubai Marini: 530 kn
  • Odlazak na vidikovac najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa (ulaznica i transfer uključeni): 420 kn
Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na izravnom letu Zagreb – Dubai – Zagreb  (Fly Dubai)
  • zrakoplovne pristojbe (uključene u cijenu)
  • grupni transfer autobusom od zračne luke do hotela i obrnuto
  • smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom
  • poludnevni razgled Dubaija prema programu
  • pratitelja na putovanju
  • organizaciju putovanja i jamčevinu
Cijena aranžmana ne uključuje:
  • napojnice
  • fakultativne sadržaje
  • obroke i usluge drugačije od navedenih
  • turističku pristojbu
  • troškove osobnih narudžbi
  • policu putnog osiguranja
NAPOMENE:
  • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
  • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
  • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
  • Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji UAE i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
  • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
  • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
  • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
  • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
  • SAVJETE PRIJE PUTOVANJA POGLEDAJTE OVDJE.
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 15

 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 






PREPORUČAMO
 


KRALJEVSKI MADRID
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 27.04., 02.08., 08.10., 22.10.
GARANTIRANI POLAZAK!!

BORDEAUX I BASKIJA
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 28.03. 
GARANTIRANI POLAZAK!!


VALENCIA I ZARAGOZA
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 27.03.
GARANTIRANI POLAZAK!!

PORTO I SANTIAGO DE COMPOSTELA
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 27.03.
GARANTIRANI POLAZAK!!

DOHA - INDIVIDUALNO
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 noćenja
Polasci od 01.01.2024.


MAURICIJUS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci od 01.01.2024.

SEJŠELI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci od 01.01.2024.

MALDIVI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci od 01.01.2024.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

MEKSIKO – CANCUN / PUERTO MORELOS / PLAYA DEL CARMEN
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

ARUBA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

BARBADOS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

JAMAJKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 01.01.2024.

KOSTARIKA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.