Opći uvjeti putovanja
Savjeti prije putovanja
Putno osiguranje - uvjeti
KRSTARENJA JADRANOM 2024.
JADRAN 2024
EUROPSKO PRVENSTVO U NOGOMETU 2024
Europska putovanja
Daleka putovanja
Afrika
Karibi i Južna Amerika
Azija
Srednja Azija
USA i Kanada
Australija, Novi Zeland i Pacifik
Zemlje Orienta
Krstarenje morima
Luksuzna krstarenja morima
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Krstarenja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sigurnost online plaćanja
Pošalji upit








 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
KINA - PROGRAM 3
Opis i cijena  

Ova stranica više nije aktivna, koristite izbornik za odabir aktualnih programa!

AZ


Objavljeno: 16.01.2020./Ažurirano: 16.01.2020.


Peking – Xian – Hangzhou – Suzhou – Shanghai

Vrijednost više:
unutarnji let
noćni vlak 
polupansion
ulaznice za lokalitete prema programu


Termin putovanja:
09.04. - 18.04.2020. GARANTIRANI POLAZAK!!!
23.04. - 03.05.2020. GARANTIRANI POLAZAK!!!


1. dan: ZAGREB – ISTANBUL/DOHA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta i podjela putnih dokumenata.
Na polasku 09.04.2020.: Prijava na let za Istanbul na liniji TK 1056 (Turkish Airlines) s polaskom u 20.15 sati. Dolazak u Istanbul u 23.20 sati i nastavak leta za Peking na liniji TK 20 s polaskom u 01.25 sati. Noćni let. Obroci tijekom leta.
Na polasku 23.04.2020.: Prijava na let za Dohu na liniji QR 218 (Qatar Airways) s polaskom u 17.15 sati. Dolazak u Dohu u 23.35 sati i nastavak leta za Peking na liniji QR 892 s polaskom u 01.55 sati. Noćni let. Obroci tijekom leta.

2. dan: PEKING
Dolazak u Peking je predviđen u 14.55 sati (na polasku 09.04.2020. u 15.35 sati). Večera u restoranu. Prijava u hotel hotel, smještaj i noćenje.

3. dan: PEKING – VELIKI KINESKI ZID – PEKING
Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni izlet sjeverno od grada do jednog od svjetskih čuda – velikog Kineskog zida dugog oko 8.000 kilometara, građenog tijekom punih 20 stoljeća (1987. godine zid je uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a). Slijedi razgled grobnica dinastije Ming te šetnja duž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva navedene dinastije. Vožnja prema Olimpijskom selu te kraće zaustavljanje radi fotografiranja kod Olimpijskog stadiona, poznatog i kao “Ptičje gnijezdo” i „Vodene kocke“. Večera u lokalnom restoranu – danas ćemo probati najpoznatije kinesko nacionalno jelo – Pekinšku patku. Povratak u hotel, noćenje.

4. dan: PEKING – XI’AN (NOĆNI VLAK)
Nakon doručka, odlazak do najvećeg trga na svijetu – Tiananmen, koji zauzima oko 40 hektara površine, a potom i razgled Zabranjenog grada, nekadašnje carske palače dinastija Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama koji se prostire na više od 720.000 m2. Slijedi odlazak do hrama Nebeskog mira, mjesta na kojem su kineski carevi štovali boga neba i prinosili žrtve. Večera u lokalnom restoranu te odlazak prema željezničkom kolodvoru i ukrcaj na vlak za Xian, staru prijestolnicu Kine i početnu postaju Puta svile. Noćna vožnja u spavaćim kolima turističke kategorije. Svaka kabina sadrži 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

5. dan: XI’AN
Po dolasku, odlazak u hotel na doručak. Slijedi odlazak na izlet do mauzoleja Qin Shi Huang Di, prvog cara koji je objedinio Kinu i graditelja do danas najvećeg poznatog grobničkog kompleksa na svijetu. Ovdje  je pronađeno 6.000 unikatnih  glinenih statua ratnika i konja. Povratak u Xian. U poslijepodnevnim satima posjet pagodi Velike divlje guske okruženom budističkim svetištem i suvremenom replikom grada iz vremena dinastije Tang. Odlazak do obližnjeg dinamičnog gradskog bazara gdje se na nevjerojatan način sudara staro i novo. Večera – danas ćemo probati poznate kineske dumplinge (knedlice od tijesta punjene s puno varijacija). Nakon večere predlažemo odlazak na Tang Dynasty Show (uz doplatu). Povratak u hotel i noćenje.

6. dan: XI’AN – HANGZHOU (ZRAKOPLOVOM)
Doručak i odjava iz hotela. Posjet gradskim zidinama koje slove za jedne od najbolje očuvanih u Kini, te odlazak na razgled neobične gradske džamije. Slijedi transfer do zračne luke te prijava na let za Hangzhou, grad je koji poznat po svojoj bogatoj povijesti i pitoresknom krajoliku. Ovaj grad je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Kini, a nosi nadimak „Raj na zemlji“. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

7. dan: HANGZHOU – SUZHOU
Doručak. Razgled grada: pagoda Šest harmonija, posjet hramu Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru. Na kraju ćemo posjetiti i plantažu zelenog čaja te ga degustirati. Vožnja prema povijesnom gradu Suzhou poznatom po kanalima, mostovima, proizvodnji svile, a posebice po najvećoj koncentraciji vrtova u Kini od kojih su mnogi zaštićeni na listi UNESCO-a. Smještaj u hotel, večera, noćenje.

8. dan:  SUZHOU – SHANGHAI
Doručak. Dan ćemo započeti posjetom jednom od najpoznatijih vrtova, a potom otići na vožnju brodom po 1.500 godina starom Carskom kanalu. Slijedi posjet Muzeju svile i tvornici gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnje svile (mogućnost kupnje proizvoda od svile). Posjetit ćemo i najpoznatiju ulicu u Suzhou staru preko tisuću godina. Vožnja prema Shanghaiu. Predlažemo odlazak na krstarenje rijekom Huangpu sa prekrasnim pogledom na kolonijalnu četvrt Bund i futuristički Pudong sa nekim od najviših nebodera na svijetu (uz doplatu, ovisno o vremenskim uvjetima). Večera. Smještaj u hotel i noćenje.

9. dan:  SHANGHAI
Nakon doručka, odlazak na razgled Shanghaia: razgled Hrama Bude do Žada – najznačajnijeg gradskog svetišta. Nastavak do Vrtova sreće mandarina Yu (vrt je remek djelo kineske parkovne arhitekture). Slobodno vrijeme za osobne programe (mogućnost kupovine ili posjete nekom od gradskih muzeja). Večera. Predlažemo odlazak na svjetski poznati akrobatski show (uz doplatu). Noćenje.

10. dan: SHANGHAI – ISTANBUL/DOHA
Doručak. Preporučamo odlazak i uspon na jedan od najviših nebodera na svijetu (uz doplatu). Zatim odlazimo do divne Francuske četvrti koja obiluje restoranima i kafićima. Kasni ručak ili večera. Organizirani transfer u zračnu luku. Fakultativno (uz doplatu) predlažemo vožnju do zračne luke maglev vlakom (trajanje vožnje: 8 minuta a vlak u vrijeme kada grupa ide do zračne luke doseže brzinu od 300km/h. Inače mu je najveća brzina 430 km/h). Prijava na let za Istanbul / Dohu. Noćni let. Obroci za vrijeme leta.

11. dan: ISTANBUL/DOHA – ZAGREB
Na polasku 09.04.2020.:
Po dolasku u Istanbul u 05.15 sati, nastavak putovanja za Zagreb na liniji TK 1053 s polaskom u 07.05 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 08.15 sati po lokalnom vremenu.
Na polasku 23.04.2020.: Po dolasku u Dohu u 05.25 sati i nastavak leta za Zagreb na liniji QR 217 s polaskom u 08.10 sati. Noćni let. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13.10 sati po lokalnom vremenu.
Napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama prema procjeni voditelja putovanja.
 


POSEBNA PONUDA POPUST NA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI: 500 kn
(Posebna ponuda vrijedi do 60 dana prije polaska ili do rasprodaje raspoloživih kapaciteta za tu cijenu!!!)


Termini putovanja  Cijena u kn/osobi u
dvokrevetnoj sobi
Doplata za
1-krevetnu sobu
09.04. - 19.04.2020. 10.580 1.490
23.04. - 03.05.2020. 10.680


Doplate:
(prilikom rezervacije)
  • kineska viza s posredovanjem: 280 kn
  • napojnice lokalnim davateljima usluga: 35 EUR (na licu mjesta)
  • Korištenje četverokrevetne kabine u vlaku kao dvokrevetne: 550 kn po osobi
Fakultativni izleti:
  • Ljetna palača: 35 EUR
  • Tang Dinasty Show: 35 EUR
  • Krstarenje rijekom Huangpu u Shanghaiu: 15 EUR
  • posjet jednom od najviših nebodera na svijetu: cca 25 EUR
  • Akrobatski show u Shanghaiu: 180 kn (prilikom rezervacije)
Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz zrakoplovom na redovnoj liniji u ekonomskoj klasi prema programu
  • zrakoplovn epristojbe (uključene u cijenu)
  • transfere autobusom prema programu
  • smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (doručak u hotelima, večere u lokalnim restoranima s uključenim 1 pićem po osobi prema programu – jedna večera sa pekinškom patkom u Pekingu, jedna večera dumplings u Xianu)
  • prijevoz noćnim vlakom u spavaćim kolima s četiri ležaja Peking-Xian
  • unutarnji let Xian – Hangzhou
  • sve razglede i ulaznice za lokalitete prema programu
  • pratnju lokalnog vodiča na engleskom jeziku
  • pratitelja na putovanju
  • organizaciju i pripremu putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
  • kinesku vizu s posredovanjem
  • napojnice vodiču i vozaču
  • dodatne obroke i osobne troskove
  • fakultativne izlete
  • usluge koji nisu navedeni u programu putovanja
  • policu putnog osiguranja

Napomene:
  • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
  • Viza za Kinu potrebna. Potrebna 1 fotografija, ispunjeni obrazac, putovnica (koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od početka putovanja. Veleposlanstvo je u Zagrebu. Ovisno o popunjenosti grupe, a najkasnije 14 dana prije polaska, putnik će biti obaviješten da dostavi putovnicu i ostalu dokumentaciju radi viziranja.
  • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
  • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
  • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
  • Kategorizacija smještaja u Kini odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.
  • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja karte. Ukoliko je razlika uvećanje, naplaćuje se od putnika do polaska, a ukoliko se radi o smanjenju taksi, organizator će napraviti povrat više naplaćenog iznosa u za to dogovorenom roku. Zrakoplovne karte izdaju se 14 ili 7 dana prije polaska a prema uvjetima avio kompanije koji vrijede za grupu, izdaju se za sve putnike u jednom danu.
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
  • Neslužbeni red letova:
    • TK 1056    09 APR     Zagreb – Istanbul        20:15  23:20
      TK 20        10 APR     Istanbul – Peking         01:25  15:35
      TK 27        18 APR     Shanghai – Istanbul    22:25  05:15*
      TK 1053    19 APR     Istanbul – Zagreb        07:05  08:15
    • QR 218      23 APR     Zagreb – Doha           17:15  23:35
      QR 892      24 APR     Doha – Peking            01:55  14:55
      QR 871      03 MAY    Shanghai – Doha        00:20  05:25
      QR 217      03 MAY    Doha – Zagreb           08:10  13:10
  • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
  • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
  • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
  • SAVJETE PRIJE PUTOVANJA POGLEDAJTE OVDJE.
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 20


 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 






PREPORUČAMO
 


KRALJEVSKI MADRID
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 27.04., 02.08., 08.10., 22.10.
GARANTIRANI POLAZAK!!

NORMANDIJA I BRETANJA 
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 28.05., 22.06.


NORVEŠKI FJORDOVI 
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 6 dana
Polasci 2024.: 25.06., 31.07., 10.08., 26.08. 


SICILIJA
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 29.05.

STOCKHOLM CITY BREAK
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Polasci 2024.: 28.06., 02.08., 16.08., 23.08., 04.10.

ŠVICARSKA ČAROLIJA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 28.05., 19.06., 01.08., 15.08., 28.08., 03.10.


DOHA - INDIVIDUALNO
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 noćenja
Polasci od 01.01.2024.


MAURICIJUS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci od 01.01.2024.

SEJŠELI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci od 01.01.2024.

MALDIVI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci od 01.01.2024.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

MEKSIKO – CANCUN / PUERTO MORELOS / PLAYA DEL CARMEN
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

ARUBA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

BARBADOS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.

JAMAJKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 01.01.2024.

KOSTARIKA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci od 01.01.2024.