Opći uvjeti putovanja
Putno osiguranje - online
Ljeto 2018
Odmor u Hrvatskoj
- online rezervacije
Ljeto na Mediteranu 2018. - online katalozi
Krstarenja Jadranom 2018
Škole stranih jezika
Europska putovanja
Daleka putovanja
Karibi i Južna Amerika
Afrika
Azija
USA i Kanada
Australija, Novi Zeland i Pacifik
Zemlje Orienta
Krstarenje morima
Krstarenje rijekama
Luksuzna krstarenja morima
Luksuzna krstarenja rijekama
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Putovanja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sport
AVIO KARTE - AKCIJE
Pošalji upit 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
VIJETNAM I KAMBODŽA - PROGRAM 2
Opis i cijene  
KZ


Objavljeno: 04.05.2018.

Termin putovanja:
03.12. - 15.12.2018.

1. dan: ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova za Dohu na liniji QR 218 (Qatar Airways) u 16:15 sati. Dolazak u Dohu u 23:45 sati prema lokalnom vremenu.

2. dan: DOHA – HO CHI MINH
Nastavak putovanja za Ho Chi Minh na liniji QR 970 u 2:00 sata. Dolazak u Ho Chi Minh u 13:30 sati prema lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti slijedi organizirani prijevoz do centra grada. Od Katedrale Notre Dame, šetnja kroz samo srce grada do hotela. Prijava u hotel, smještaj i kraće slobodno vrijeme za osvježenje. Večera dobrodošlice u lokalnom restoranu. Noćenje.

3. dan: HO CHI MINH – CU CHI HO CHI MINH
Nakon doručka, odlazak na izlet do tunela Cu Chi (oko 75 km od grada). Mrežu podzemnih tunela sagradio je vijetnamski pokret otpora tijekom duge borbe za nezavisnost. Tuneli dugi 250 km povezivali su Ho Chi Minh City (nekadašnji Saigon) s kambodžanskom granicom, a pod zemljom su se nalazile bolnice, kuhinje, učionice, pa čak i kazalište i malo kino. Dio tunela otvoren je za javnost. Ručak u Cu Chi-u. Nakon ručka, povratak u Ho Chi Minh i šetnja uz razgled glavnog grada Vijetnama. Gradska vijećnica, katedrala Notre-Dame, a od poznatih znamenitosti obići ćete bivšu Predsjedničku palaču i Muzej rata. Prije večere prošetat ćete poznatom Ben Thanh tržnicom. Odlazak na večeru u lokalni restoran. Noćenje u hotelu.

4. dan:HO CHI MINH – MY THO (MEKONG DELTA) – HO CHI MINH
Nakon doručka, odlazak na izlet koji pruža fascinantan uvid u svakodnevicu života na Mekong delti. Vožnja prema gradu My Tho koji se nalazi na delti rijeke Mekong. Vožnja po rijeci, s pogledom na plantaže voća i ribarska sela uz obalu. Nastavak vožnje do otoka s kornjačama gdje je predviđen ručak. Nakon ručka posjet obiteljskom imanju na kojem možete vidjeti kako se proizvode slatkiši i drugi proizvodi i predmeti od kokosa. S ovog izleta ćete zasigurno ponijeti kući svoju privatnu zbirku lijepih uspomena. Povratak prema Ho Chi Minhu te odlazak do Kineske četvrti s hramom Thien Hau i Binh Tay tržnicom. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan: HO CHI MINH DA NANG HOI AN
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Da Nang. Po slijetanju u Da Nang organizirani prijevoz do Hoi An-a uz kratko zaustavljanje u Da Nangu. Odlazak u Cham muzej i do poznate pješčane plaže Non Nuoc. Nastavak putovanja za Hoi An. U poslijepodnevnim satima obilazak Hoi An-a, mjesta pod zaštitom UNESCO-a zbog svojih neobičnih, dobro očuvanih starih uličica i kuća. Razgled grada pješice: Merchant's House, sabornica Phuc Kien, japanski natkriveni most star 400 godina, živopisna tržnica uz rijeku. Večera u lokalnom restoranu, prijava u hotel i noćenje.

6. dan: HOI AN
Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, odmor ili šetnju po ovom prekrasnom lučkom gradu. Noćenje u hotelu.

7. dan: HOI AN – DANANG HANOI
Rani doručak i odjava iz hotela. Odlazak u zračnu luku i prijava na let za Hanoi. Po dolasku u Hanoi slijedi razgled grada: Muzej i mauzolej vijetnamskog revolucionara i državnika Ho Chi Mina, razgled njegove drvene kuće, predsjedničke palače sagrađene u francuskom kolonijalnom stilu i budističkog hrama te pagode Jednog stupa. Pauza za ručak. Nakon ručka slijedi razgled najstarijeg sveučilišta u Vijetnamu zvanog još hram Literature, prožetog dubokom filozofijom konfucijanizma, te Ngoc Son hrama na jezeru Hoan Kiem. Vožnja biciklima rikšama u trajanju oko sat vremena kroz stari dio grada, poznat po svojim umjetnicima, trgovcima te slikovitim dućanima svilom. Tijekom razgleda moći ćete osjetiti ugođaj davnih vremena i naučiti o tradicionalnoj vijetnamskoj arhitekturi. Potom, odlazak na jedinstvenu lutkarsku predstavu na vodi. Odlazak do hotela i smještaj. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

8. dan: HANOI HALONG – HANOI
Nakon doručka odlazak na izlet u Halong. Ukrcaj na džunku (drveni brod) i početak krstarenja ovim prekrasnim zaljevom koji obiluje pećinama i plažama, a nosi naziv „osmo čudo svijeta“. Vidjet ćete spilju Thien Cung i Dau Go te otočić Titop. Predviđeno trajanje krstarenje je pet sati te će ručak biti poslužen na brodu. Iskrcaj te vožnja prema Hanoiu gdje je dolazak predviđen u poslijepodnevnim satima. Noćenje u hotelu.

9. dan: HANOI SIAM REAP
Doručak i odjava iz hotela. Prijepodne slobodno za vlastite programe. Organizirani prijevoz do zračne luke i let za Siam Reap (let u trajanju od oko 2 sata). Po dolasku u Siam Reap, organizirani prijevoz do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Smještaj i noćenje u hotelu.

10. dan: SIAM REAP
Nakon ranog doručka odlazak do fotogeničnog hrama Ta Prohm-a, slavnog podsjetnika rasta i pada carstva, buntovne snage prirode, nesvjesne drama ljudske povijesti, kad čovjek prvo osvoji prirodu da bi stvorio, a nakon toga priroda osvaja čovjeka da bi uništio. Posjeta je predviđena u ranim jutarnjim satima iz razloga da se izbjegne gužva kako bi doživljaj bio uistinu nezaboravan. Nakon Ta Prohm-a odlazak do najpoznatijeg kmerskog svetišta: Banteay Samre, izgrađen sredinom 12.st. pod vodstvom kralja Suryavarmana II. Posvećen Višni, Banteay Srei, hram koji je bio izgrađen zadnijh godina 10.st. hinduistički hram posvećen Šivi, glavna znamenitost su tri centralne stupe ukrašene muškim i ženskim božanstvima u prekrasnom reljefu. U poslijepodnevnim satima slijedi obilazak plutajućeg sela udaljenog oko 10 km južno od Siem Reapa. Vožnja tradicionalnim drvenim brodićem po jezeru Tonle Sap, najvećem jezeru u Jugoistočnoj Aziji. Ovdje ćete moći vidjeti tipičan način života lokalnog stanovništva. Večera uz tradicionalni plesni show. Noćenje.

11. dan: SIAM REAP
Nakon doručka odlazak u razgled drevne prijestolnice Angkor Thom iz 12. stoljeća. Južna vrata Angkora, poznati Bayon hram, jedinstven po svoja 54 tornja dekoriranih s preko 200 nasmijanih lica božanstava. Zatim nastavak razgleda čuvenog Angkor Wat-a poznatog po svojoj ljepoti i sjaju, a koji je najduži plitki reljef na svijetu, koji duž svojih zidina priča priču iz Hindu mitologije. U poslijepodnevnim satima šetnja živopisnim ulicama Angkor noćne tržnice. Noćenje u hotelu.

12. dan: SIEM REAP – BANGKOK DOHA
Doručak i odjava iz hotela. Prijepodne slobodno. U ranim poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke te prijava na let kompanije Bangkok Airways (PG 914) za Bangkok u 13:25 sati. Dolazak u Bangkok u 14:20 sati. Nastavak letom Qatar Airwaysa (QR 833) za Dohu u 19:30 sati. Dolazak u Dohu u 23:05 sati prema lokalnom vremenu.

13. dan: DOHA – ZAGREB
Nastavak leta za Zagreb (QR 215) u 01:50 sati. Dolazak u Zagreb u 06:00 sati prema lokalnom vremenu.
 


POSEBNA PONUDA POPUST NA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI: 500 kn
(Posebna ponuda vrijedi do 60 dana prije polaska ili do rasprodaje raspoloživih kapaciteta!!!)


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 14.490 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu:  kn


Doplate:
 • zrakoplovne pristojbe: 2.490 kn
 • viza za Vijetnam: 25 USD
 • viza za Kambodžu: 30 USD
 • napojnice: 50 USD
Cijena aranžmana uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • smještaj u hotelima 3* i 4* na osnovi 10 noćenja s doručkom u hotelima prema programu (3 noćenja u hotelu u Ho Chi Minh-u, 2 noćenja u hotelu u Hoi An-u, 2 noćenja u hotelu u Hanoiu, 3 noćenja u hotelu u Siam Reapu)
 • 6 ručkova i 6 večera u lokalnim restoranima tijekom ture
 • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu
 • pratitelja na putovanju
 • prijevoz autobusom prema programu
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • zrakoplovne pristojbe
 • dodatne obroke
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • napojnice vodiču i vozaču na putu
 • vizu za Vijetnam i Kambodžu
 • troškove osobnih narudžbi
 • policu putnog osiguranja
Napomene:
 • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
 • Viza za Vijetnam:  Potrebna. Dobiva se na ulazu u zemlju. Cijena vize 25 USD – plaćanje na ulazu u zemlju, ispuni se formular kojemu se priloži jedna fotografija u boji.
 • Viza za Kambodžu:  Potrebna. Dobiva se na ulazu u zemlju. Cijena vize za Kambodžu je 30 USD, plaćanje na ulazu u zemlju, ispuni se formular kojemu se priloži jedna fotografija u boji.
 • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
 • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Kategorizacija smještaja u odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
 • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
 • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 20

 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 
Follow jammark_zagreb on Twitter  


PREPORUČUJEMO

BORDEAUX - NOVO!
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Datum: 05.10.2018.


BERLIN - PROGRAM 2
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Datum: 24.06.; 12.08.;
07.10.2018.


ST. PETERSBURG 
PROGRAM 2

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 12.08.; 07.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

KOPENHAGEN I OSLO
PROGRAM 2

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Datum: 31.05.; 05.07.; 09.08.
16.08.; 20.09.; 04.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

NORVEŠKI FJORDOVI
PROGRAM 1

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 22.07.; 12.08.;
19.08.; 09.09.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

OSLO - PROGRAM 1
Polazak iz Zagreba, Splita,
Zadra, Dubrovnika ili Pule
Trajanje: 6 dana
Datum: 19.06.; 31.07.; 28.08.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

STOCKHOLM I HELSINKI
PROGRAM 1

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 31.05.; 21.06.; 26.07.;
23.08.; 04.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!
RASPRODANO!!!


STOCKHOLM CITY BREAK
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 30.06.; 04.08.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!
RASPRODANO!!!


IRSKA - 40 NIJANSI ZELENE
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 8 dana
Datum: 21.06.; 05.08.;
07.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!


ŠKOTSKA TURA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 dana
Datum: 26.07.; 22.08.
23.09.; 07.10.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!


MAURICIJUS-BEACH STAY
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja; 10 noćenja
Datum: svakodnevni polasci
do 31.10.2018.

MSC ARMONIA - USA + KUBA
Mjesto polaska: Miami/USA
Trajanje: 8 dana
Polazak: 11.03.2019.
SAD - Belize - Meksiko - Kuba
Cijena krstarenja po osobi
već od: 2.504 kn


MSC ARMONIA - USA + KUBA
Mjesto polaska: Miami/USA
Trajanje: 8 dana
Polazak 2019:
od travnja do listopada
SAD - Honduras - Meksiko - Kuba
Cijena krstarenja po osobi
već od: 2.272 kn