Opći uvjeti putovanja
Savjeti prije putovanja
Putno osiguranje - uvjeti
KRSTARENJA JADRANOM 2024.
JADRAN 2024
EUROPSKO PRVENSTVO U NOGOMETU 2024
Europska putovanja
Daleka putovanja
Zemlje Orienta
Krstarenje morima
Luksuzna krstarenja morima
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Krstarenja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sigurnost online plaćanja
Pošalji upit








 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
VIJETNAM I KAMBODŽA - PROGRAM 2
Opis i cijene  

Ova stranica više nije aktivna, koristite izbornik za odabir aktualnih programa!

KZ


Objavljeno: 24.01.2018.

Ho Chi Minh City - Cu Chi Tuneli - Da Nang - Hoi An - Hanoi - Halong - Siem Reap - Angkor
 
Termin putovanja:
26.04. - 07.05.2018.

1. dan: ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova za Istanbul u 20.10 sati na liniji TK1056 (Turkish Airlines).

2. dan: ISTANBUL – HO CHI MINH CITY (SAIGON)
Dolazak u Istanbul u 00.10 sati. Nastavak putovanja za Ho Chi Minh na liniji TK166 u 02.15 sati. Dolazak u Ho Chi Minh u 20.10 sati. Nakon carinskih formalnosti (za vizu su potrebne dvije fotografije u boji za dokumente i prazne stranice u putovnici). Organizirani prijevoz do centra grada. Od Katedrale Notre Dame, šetnja kroz samo srce grada do hotela. Prijava u hotel, smještaj i noćenje.

3. dan: HO CHI MINH CITY - CU CHI TUNELI - HO CHI MINH CITY
Nakon doručka, odlazak na izlet do tunela Cu Chi (oko 75 km od grada). Mrežu podzemnih tunela sagradio je vijetnamski pokret otpora tijekom duge borbe za nezavisnost. Tuneli dugi 250 km povezivali su Ho Chi Minh City (nekadašnji Saigon) s kambodžanskom granicom, a pod zemljom su se nalazile bolnice, kuhinje, učionice, pa čak i kazalište i malo kino. Dio tunela otvoren je za javnost. Ručak u Cu Chi-u. Nakon ručka, povratak u Ho Chi Minh i šetnja uz razgled glavnog grada Vijetnama. Gradska vijećnica, katedrala Notre-Dame, a od poznatih znamenitosti obići ćete bivšu Predsjedničku palaču i Muzej rata. Prije večere prošetat ćete poznatom Ben Thanh tržnicom. Odlazak na večeru u lokalni restoran. Noćenje u hotelu.

4. dan: HO CHI MINH - MY THO (MEKONG DELTA) - HO CHI MINH
Nakon doručka, odlazak na izlet koji pruža fascinantan uvid u svakodnevicu života na Mekong delti. Vožnja prema gradu My Tho koji se nalazi na delti rijeke Mekong. Vožnja po rijeci, s pogledom na plantaže voća i ribarska sela uz obalu. Nastavak vožnje do otoka s kornjačama gdje je predviđen ručak. Nakon ručka posjet obiteljskom imanju na kojem možete vidjeti kako se proizvode slatkiši i drugi proizvodi i predmeti od kokosa. S ovog izleta ćete zasigurno ponijeti kući svoju privatnu zbirku lijepih uspomena. Povratak prema Ho Chi Minhu te odlazak do Kineske četvrti s hramom Thien Hau i Binh Tay tržnicom. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan: HO CHI MINH – DA NANG – HOI AN
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Da Nang. Po slijetanju u Da Nang organizirani prijevoz do Hoi An-a uz kratko zaustavljanje u Da Nangu. Odlazak u Cham muzej i do poznate pješčane plaže Non Nuoc. Nastavak putovanja za Hoi An. Po dolasku večera u lokalnom restoranu, prijava u hotel i noćenje.

6. dan: HOI AN
Doručak. U prijepodnevnim satima obilazak Hoi An-a, mjesta pod zaštitom UNESCO-a zbog svojih neobičnih, dobro očuvanih starih uličica i kuća. Razgled grada pješice: Merchant's House, sabornica Phuc Kien, japanski natkriveni most star 400 godina, živopisna tržnica uz rijeku. Poslijepodne je slobodno za odmor ili šetnju po ovom prekrasnom lučkom gradu. Noćenje u hotelu.

7. dan: HOI AN – DANANG – HANOI
Rani doručak i odjava iz hotela. Odlazak u zračnu luku Danang i prijava na let za Hanoi. Po dolasku u Hanoi slijedi razgled grada: Muzej i mauzolej vijetnamskog revolucionara i državnika Ho Chi Mina, razgled njegove drvene kuće, predsjedničke palače sagrađene u francuskom kolonijalnom stilu i budističkog hrama te pagode Jednog stupa. Pauza za ručak (uključen u cijenu). Nakon ručka slijedi razgled najstarijeg sveučilišta u Vijetnamu zvanog još hram Literature, prožetog dubokom filozofijom konfucijanizma te Ngoc Son hrama na jezeru Hoan Kiem. Vožnja biciklima rikšama u trajanju oko sat vremena kroz stari dio grada, poznat po svojim umjetnicima, trgovcima te slikovitim dućanima svilom. Tijekom razgleda moći ćete osjetiti ugođaj davnih vremena i naučiti o tradicionalnoj vijetnamskoj arhitekturi. Potom, odlazak na jedinstvenu lutkarsku predstavu na vodi. Odlazak do hotela, smještaj i noćenje.

8. dan: HANOI – HALONG – HANOI 
Doručak i odjava iz hotela. Ukrcaj na džunku (drveni brod) i početak krstarenja ovim prekrasnim zaljevom koji obiluje pećinama i plažama, a nosi naziv „osmo čudo svijeta“. Vidjet ćete spilju Thien Cung i Dau Go te otočić Titop. Predviđeno trajanje krstarenja je pet sati te će ručak biti poslužen na brodu. Iskrcaj s broda te vožnja prema Hanoiu gdje je dolazak predviđen u poslijepodnevnim satima. Noćenje u hotelu.

9. dan: HANOI – SIEM REAP
Doručak. Odjava iz hotela. Prijepodne slobodno za vlastite programe. Organizirani prijevoz do zračne luke i let za Siem Reap (let u trajanju od oko 2 sata). Po dolasku u Siem Reap, organizirani prijevoz do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Smještaj i noćenje u hotelu.

10. dan: SIEM REAP – ANGKOR THOM – ANGKOR WAT
Nakon doručka odlazak u razgled drevne prijestolnice Angkor Thom iz 12. stoljeća. Južna vrata Angkora, poznati Bayon hram, jedinstven po svoja 54 tornja dekoriranih s preko 200 nasmijanih lica božanstava. Zatim nastavak razgleda čuvenog Angkor Wat-a poznatog po svojoj ljepoti i sjaju, a koji je najduži plitki reljef na svijetu, koji duž svojih zidina priča priču iz Hindu mitologije. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

11. dan: SIEM REAP – BANGKOK – ISTANBUL
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do fotogeničnog hrama Ta Prohm-a, slavnog podsjetnika rasta i pada carstva, buntovne snage prirode, nesvjesne drama ljudske povijesti, kad čovjek prvo osvoji prirodu da bi stvorio, a nakon toga priroda osvaja čovjeka da bi uništio. Posjeta je predviđena u ranim jutarnjim satima iz razloga da se izbjegne gužva kako bi doživljaj bio uistinu nezaboravan. Nakon Ta Prohm-a odlazak do najpoznatijeg kmerskog svetišta: Banteay Samre, izgrađen sredinom 12. st. pod vodstvom kralja Suryavarmana II. Posvećen Višni, Banteay Srei, hram koji je bio izgrađen zadnijh godina 10. st. hinduistički hram posvećen Šivi, glavna znamenitost su tri centralne stupe ukrašene muškim i ženskim božanstvima u prekrasnom reljefu. Nakon ručka u lokalnom restoranu slijedi odlazak u hotel radi osvježenja gdje će na raspolaganju biti nekoliko soba s kasnom odjavom. Odlazak u zračnu luku i prijava za let za Bangkok. U zračnoj luci u Bangkoku slijedi prijava na let za Istanbul na liniji TK69 u 22.40 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta

12. dan: ISTANBUL – ZAGREB
Dolazak u Istanbul u 05.00 sati. Nastavak putovanja za Zagreb na liniji TK1053 (Turkish Airlines) u 07.20 sati za Zagreb. Dolazak u Zagreb predviđen je u 08.35 sati po lokalnom vremenu.
 



Termin putovanja Cijena u kn/osobi u
dvokrevetnoj sobi
Doplata u kn za
jednokrevetnu sobu
26.04. - 07.05.2018. 13.990 2.000


Doplate:
  • zrakoplovne pristojbe: 2.990 kn
  • ulazni pečat za Vijetnam: 45 USD – dobiva se na ulasku u zemlju (plaćanje na licu mjesta)
  • izlazna taksa za Ho Chi Minh City: cca 15 USD (plaćanje na licu mjesta)
  • vizu za Kambodžu: 30 USD – dobiva se na ulasku u zemlju (plaćanje na licu mjesta)
  • pri izlasku iz Kambodže pristojba zračne luke: 25 USD (plaćanje na licu mjesta)
  • napojnice vodiču i vozaču: 50 USD - plaćanje na licu mjesta (obavezna doplata)
Cijena aranžmana uključuje:
  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema programu
  • smještaj u hotelima 3* i 4* na osnovi 9 noćenja s obrocima prema programu
  • 3 noćenja u hotelu u Ho Chi Minh-u
  • 2 noćenja u hotelu u Hoi An-u
  • 2 noćenja u hotelu u Hanoi-u
  • 2 noćenja u hotelu u Siem Reap-u
  • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu
  • pratitelja na putovanju
  • prijevoz autobusom prema programu
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
  • zrakoplovne pristojbe
  • usluge koje nisu navedene u programu
  • vizu za Kambodžu i Vijetnam
  • izlazne takse
  • troškove osobnih narudžbi
  • napojnice lokalnim davateljima usluga
  • policu putnog osiguranja
Napomene:
  • Putovnice moraju važiti još minimalno 6 mj., od termina povratka sa putovanja
  • Viza za Vijetnam:  Potrebna. Dobiva se na ulazu u zemlju. Cijena vize 45 USD – plaćanje na ulazu u zemlju, ispuni se formular kojemu se priloži jedna fotografija u boji.
  • Viza za Kambodžu:  Potrebna. Dobiva se na ulazu u zemlju. Cijena vize za Kambodžu je 30 USD, plaćanje na ulazu u zemlju, ispuni se formular kojemu se priloži jedna fotografija u boji.
  • U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, organizator zadržava pravo izmjene cijene
  • U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
  • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
  • Kategorizacija smještaja u odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
  • Uz rezervaciju obavezna kopija putovnice (stranice sa osobnim podatcima)
  • Završna obavijest o putovanju će se dostaviti putnicima 3-5 dana prije puta
  • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
NAJMANJI BROJ PUTNIKA: 15

 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 






PREPORUČAMO
 


KRALJEVSKI MADRID
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 02.08., 08.10., 22.10.
GARANTIRANI POLAZAK!!

NORMANDIJA I BRETANJA 
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 22.06.


NORVEŠKI FJORDOVI 
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 6 dana
Polasci 2024.: 25.06., 31.07., 10.08., 26.08. 


SICILIJA - PROGRAM 1
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 29.05.
GARANTIRANI POLAZAK!!


STOCKHOLM CITY BREAK
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 dana
Polasci 2024.: 28.06., 02.08., 16.08., 23.08., 04.10.

ŠVICARSKA ČAROLIJA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Polasci 2024.: 28.05., 19.06., 01.08., 15.08., 28.08., 03.10.

DOHA - INDIVIDUALNO
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 4 noćenja
Polasci do 31.03.2025.


MAURICIJUS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci do 31.03.2025.

SEJŠELI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci do 31.03.2025.

MALDIVI
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noći
Polasci do 31.03.2025.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

MEKSIKO – CANCUN / PUERTO MORELOS / PLAYA DEL CARMEN
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

ARUBA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

BARBADOS
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.

JAMAJKA
Polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 01.01.2024.

KOSTARIKA
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 7 noćenja
Polasci do 31.03.2025.