Opći uvjeti putovanja
Putno osiguranje - online
ZIMA 2017/2018
SKIJANJE - 2017/2018
Božić i Nova Godina 2017/18
Odmor u Hrvatskoj
- online rezervacije
Krstarenja Jadranom 2018
Europska putovanja
Daleka putovanja
Zemlje Orienta
Krstarenje morima
Krstarenje rijekama
Luksuzna krstarenja morima
Luksuzna krstarenja rijekama
Zabavni parkovi
Putovanja vlakom
Putovanja oko svijeta
Avanturistička putovanja
Sport
Newsletter prijava
Pošalji upit 
Naslovna Naslovna    Ispiši Ispiši    Pošalji upit Pošalji upit     Podijeli
OBALA AMALFI, NAPULJ, POMPEJI I CAPRI
Opis i cijene  

Ova stranica više nije aktivna, koristite izbornik za odabir aktualnih programa!

PAL


Objavljeno: 26.01.2017.

USKRS NA OBALI LJUBAVI, SUNCA I LIMONCELLA

Italija, zanosna zemlja velikih proturječja, u sebi skriva mnoge dragulje.
Jedan od takvih je Costiera Amalfitana, čarobna obala Amalfi, iskonski lijepa „zemlja sirena“. Rijetko gdje kao u ovom programu možete uživati u kontrastima bučnog i živahnog Napulja, mitskih Pompeja, mondenog Caprija i zavodljive obale Amalfi koju je John Steinbeck opisao kao „mjesto iz snova“… čarobna zemlja agruma, maslinika i vinograda, spektakularno lijepa… nove uspomene iz božanstvene, neodoljivo privlačne i drugačije Italije čekaju ovaj Uskrs na vas!

 
Termin putovanja.
14.04. - 17.04.2017. (RASPRODANO!!!)

1.dan:  ZAGREB - NAPULJ - SORRENTO  doručak, noćenje
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja kod šaltera informacija u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja, u ranim jutarnjim satima. Preuzimanje putne dokumentacije i prijava na let posebnim zrakoplovom u Napulj. Po slijetanju u Napulj slijedi ukrcaj u autobus i razgled najznačajnijih gradskih znamenitosti.Treći talijanski grad po veličini nakon Rima i Milana, glavni grad talijanske pokrajine Campanije, smjestio se u podnožju mitskog Vezuva, na obali Tirenskog mora i s pogledom na zaljev kojem je dao ime. Uz tipične asocijacije koje se vežu uz Napulj – pizza, kaos u prometu, Camorra, itd. - mi bismo ipak dodali da je on sve to, ali je i grad kulture i umjetnosti, s poviješću dugom tri tisućljeća zbog čega je povijesno središte grada na popisu UNESCO-a. Tipični talijanski grad koji živi 24 sata dnevno, šaren, bučan, ponegdje pohaban, ali slobodan i beskrajno šarmantan, Napulj će vas sigurno osvojiti! Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za jelo, šetnju i kupovinu suvenira. U poslijepodnevnim satima putovanje prema Sorrentu, „vratima Amalfija“; smještaj u hotel na području grada. Slobodna večer. Noćenje.

2.dan: SORRENTO: CJELODNEVNI IZLET PO OBALI AMALFI   doručak, noćenje
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet po svjetski poznatoj, prelijepoj obali Amalfi. Zbog fantastičnih prirodnih ljepota i „kao izniman primjer mediteranskog krajolika“, obala Amalfi je stavljena na UNESCO popis zaštićene svjetske baštine 1997. godine. Obala je duga 40 kilometara, proteže se južnom stranom Sorentinskog poluotoka i specifičnost je da se vožnja odvija u jednom smjeru, vrtoglavo krivudavom cestom preko dubokih klanaca, iznad plaža, uvala, hridi, malenih naselja, a ispod obronaka planine Lattari, sa spektakularno lijepim pogledom na taj jedinstveni i uzbudljivi krajolik! Tijekom ovog predivnog izleta zaustavit ćemo se na panoramskoj točki otkud se prostire Positano, poznato ljetovalište kao uklesano u stijene, kulisa mnogih priča, filmskih i književnih. Razgledat ćemo glavno mjesto na obali, Amalfi, koje je obali i dalo ime. U njemu je najpoznatija prelijepa i neobična katedrala sv. Andrije iz 11.stoljeća, bizantinskog izgleda do koje vodi 57 stuba. Završetak našeg izleta vodi nas u pitoreskni Ravello, poznat i kao „najromantičnije mjesto u južnoj Italiji“. Smješten na strmim terasastim padinama nekoliko stotina metara iznad mora, Ravello je oduvijek mjesto umjetnika i ljubavnika! Povratak u hotel s izleta u kasnim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

3.dan: SORRENTO: FAKULTATIVNO CJELODNEVNI IZLET NA CAPRI  doručak, noćenje
Doručak. Danas vam predlažemo cjelodnevni izlet na mondeni, chic Capri. Njegova privlačnost bila je poznata i Rimljanima, car August i potom Tiberije ovdje su ljetovali, tj. provodili umirovljeničke dane. U drugoj polovici 19. stoljeća ovaj prelijepi otok bujne vegetacije postao je omiljeno odredište mnogih europskih umjetnika, književnika i slikara, a sredinom 20. stoljeća Capri se pretvara u najprivlačnije ljetovalište svjetskog jet-seta (npr. Capri je bio omiljeno mjesto za odmor Jackie Kennedy koja je na Capri često dolazila. Ljetovanja na Capriju ostavila su traga i u svjetskoj modi – poznate su capri sandale za koje je zaslužna upravo Jackie O., odnosno capri hlače koje je planetarno poznatima učinila legendarna holivudska kostimografkinja iz zlatne ere Hollywooda, Edith Head. „Dragulj Mediterana“, taj maleni otočić prepun pozitivne energije i danas je jedno od najpopularnijih mjesta za odmor na Mediteranu. Svojim ozračjem profinjenosti i bogatstva otok Capri izdvaja se među mnogima, a spektakularna je raskoš njegovog bilja, boja i mirisa! Poznati talijanski modni dvojac, Dolce i Gabbana, izjavili su na otoku tijekom svoje revije prije nekoliko godina: „Na Capriju žena ne živi sezone. Ona živi život, ljubav i strast.“ Razgled ovog bujnog otoka odvest će nas u glavna mjesta, Capri i Anacapri. Nakon obilazaka šarmantnih dijelova tih malih mjesta, slobodno vrijeme za samostalnu šetnju, cocktail, itd. Preporučujemo šetnju po najpoznatijoj šetnici, Via Tragari, a cocktail na Piazetti je obvezan! Povratak na Sorentinski poluotok u poslijepodnevnim satima. Za putnike koji se odluče ostati u Sorrentu, slobodan dan za osobne programe. Slobodna večer i noćenje.

4.dan: SORRENTO - POMPEJI - NAPULJ - ZAGREB   doručak
Doručak. Slobodno prijepodne i odjava iz hotela u podne. Odlazak prema arheološkom čudu, fascinantnim Pompejima (ulaznica uz doplatu na licu mjesta). Zasigurno jedno od najfascinantnijih mjesta u Italiji, ako ne i šire, povijest Pompeja proteže se daleko u prošlost, ali ono po čemu su postali svjetski poznati jest trenutak koji je formalno uništio svaki trag života u tom mitskom mjestu: riječ je o kobnoj erupciji Vezuva u kolovozu 79.g.n.e. Užareni komadi stijena, smrtonosna pjena i plin uništili su naselje u roku od nekoliko sati. No istodobno je pepeo koji je u sloju od nekoliko metara prekrio grad ostavio odlično sačuvano naselje za generacije daleko u budućnost. I tako su Pompeji otkriveni nakon zamalo 1700 godina da bi danas bili jedno od najpoznatijih arheoloških nalazišta u svijetu. Razgled s lokalnim vodičem. Putem iz Pompeja još ćemo jednom svratiti do glavnog grada, Napulja i provesti nešto slobodnog vremena u njegovom središtu. Transfer prema zračnoj luci u kasnim poslijepodnevnim satima. Polijetanje posebnog zrakoplova u večernjim satima. Očekivani dolazak u Zagreb oko 23 sata.POSEBNA PONUDA POPUST NA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI: 200 kn
(Posebna ponuda vrijedi do 25.02. ili rasprodaje raspoloživih kapaciteta za tu cijenu!!!)


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 3.290 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 990 kn


Popusti:
 • djeca 2-12 god na dodatnom krevetu: 10%
Doplate:
 • za zrakoplovne pristojbe: 870 kn
 • turistička pristojba : 3 € po osobi po noćenju
 • za manju grupu (min. 30 putnika): 230 kn
Doplate po želji:
 • 3 večere u hotelu: 770 kn
Fakultativni izleti:
 • cjelodnevni izlet na Capri (uključuje povratnu kartu za hidrogliser, transfer iz/do hotela do/od luke, prijevoz mini-busom na Capriju, stručnog vodiča na lokalitetu): 590 kn
 • ulaznica na arhološki lokalitet Pompeji: 14 €
 • vila Rufolo u Ravellu: 5 €
Cijena aranžmana uključuje:
 • zrakoplovni prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb-Napulj-Zagreb
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* na području Sorrenta
 • autobusni prijevoz prema programu
 • razglede prema programu
 • stručne vodiče u Napulju, obali Amalfi i na Pompejima
 • pratitelja na putovanju
 • trošak organizacije putovanja
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu izrjekom navedene kao uključene
 • fakultativne sadržaje
 • troškove osobnih narudžbi
NAJAMANJI BROJ PUTNIKA: 30

 
Povratak na vrh  Povratak na vrh   |   Print  Ispiši stranicu
 
ZA SVA PUTOVANJA VRIJEDE OPĆI UVJETI PUTOVANJA KOJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE
 
Follow jammark_zagreb on Twitter  


PREPORUČAMO

OMAN - PROGRAM 1
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 8 dana
Datum: 06.01.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

ROVANIEMI / FINSKA
PROGRAM 1

POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 2 dana
Datum: 02.12.2017.
GARANTIRAN POLAZAK!!!

ROVANIEMI / FINSKA
PROGRAM 3

POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 2 dana
Datum: 16.12.2017.
GARANTIRANI POLAZAK!!!


ALGARVE I LISABON - NOVA GODINA
POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 29.12.2017.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

PORTUGALSKA TURA
PROGRAM 6 - NOVA GODINA

POSEBNIM ZRAKOPLOVOM
Polazak iz Zagreba
Trajanje: 5 dana
Datum: 29.12.2017.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

DUBAI - NOVA GODINA 
PROGRAM 1

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 6 dana
Datum: 28.12.2017.
GARANTIRANI POLAZAK!!!

DUBAI - NOVA GODINA
PROGRAM 3

Polazak iz Zagreba
Trajanje: 6 dana
Datum: 30.12.2017.; 02.01.; 09.01.2018.
GARANTIRANI POLAZAK!!!


DUBLIN I NEW YORK
UKLJUČEN LET IZ FRANKFURTA
Polazak iz Frankfurta/Njemačka
Trajanje. 7 dana
Datum: 24.01.; 07.02.; 07.03.; 11.04.2018.

KRSTARENJE MALDIVI,
ŠRI LANKA, INDIJA –
COSTA NEOCLASSICA

Polazak: 16.12.2017.
Trajanje: 15 dana
Cijena po osobi već od 5.108 kn!


KRSTARENJE JAPAN,
TAJVAN, KINA –
COSTA NEOROMANTICA

Polazak: 27.01.2018.
Trajanje: 11 dana
Cijena po osobi već od 4.552 kn!


Prijava za newsletter
Ime
Prezime
E-mail